Jennifer Eriksson

Is she sleeping? I don't think so

Studenten

Publicerad 2012-07-27 17:12:58 i Allmänt

När jag tittar tillbaka till den femte juni så får jag en konstig känsla i kroppen. Det var en himla fin och rolig dag för jag var lycklig, men den var samtidigt riktigt hemsk. Jag kände mig så himla kluven, det var ju dags att släppa taget. Ena stunden skrattade jag och var så glad, för att i nästa sekund stå och storgråta i min mentors famn. Men nu är det gjort, jag är färdig med gymnasiet. Nu är det snart dags att ta ett nytt stort steg i livet, troligtvis det största steg jag någonsin kommer ta. Men mer om det senare. Här kommer lite bilder på min klass och jag.  

Måsten

Publicerad 2012-07-26 22:26:05 i Allmänt

Sommaren är verkligen en tid då man tappar alla rutiner. Man tappar även språket har jag insett. Satt och funderade länge på ordet rutiner. Kunde verkligen inte hitta det. Men det är därför sommaren är så bra, man tappar allt man har under den övriga tiden på året, som man har med sig för att man måste. Under sommaren måste man ingenting. 
 
Sedan vi senast såg har jag flyttat ner största delen av mig själv till Jönköping. Min lilla 23 kvadratare har fått en soffa, en säng och en TV-bänk. Nu saknas nästan bara en Jennifer. Det absolut sista flyttlasset, alltså jag själv, går den 18 eller 19 augusti. Tänk, jag ska flytta hemifrån!!! Från metropolen Åkers Styckebruk med sina cirka 3 000 invånare (enligt Wikipedia, ja Åker finns på Wikipedia!!) tar jag mitt pick och pack och sticker till Sveriges nionde största stad. Såhär ser min pluttlägenhet ut för tillfället!
 

Kolmården!

Publicerad 2012-07-17 22:02:49 i Allmänt

Igår var jag på Kolmården tillsammans med familjen Larsson. Vi hade en fantastisk dag och fick se många fina djur! Trots alla olika exotiska djur var nog mina favoriter de söta getterna!

Det biter mig i tårna

Publicerad 2012-07-12 22:19:06 i Allmänt

Jag tror just att verkligheten hann ifatt mig. Idag gick jag in på antagning.se och fann texten: Antagen. Jag ska läsa det programmet jag drömt om sedan den dagen jag satt vid mitt skrivbord och tittade igenom precis alla utbildningar som hade ett "rädda världen-tänk. Jag fann Högskolan i Jönköping och det lät sådär jäkla skitbra!
 
Trodde inte jag skulle flytta söderut, jag ville ju flytta norrut. Men Jönköping blev det. Nu står jag här med lägenhetsnycklarna i ena handen och ett bevis på att jag är värdig att läsa det program jag vill i det andra. Jag kan bara inte förstå det. Jag känner hur tårarna strömmar. Jag är lycklig och ledsen på samma gång. Vet inte om jag klarar av det. Flytta hemifrån? Jag? Pfft. 
 
I morgon ska jag jobba. 12-15. Efter det ska jag hämta upp finaste killen i världen på tågstationen. Vi ska hem till mig och titta igenom och lyssna på pappas LP-skivor och dricka läsk. Det ser jag fram emot. 

Nybakat!

Publicerad 2012-07-07 21:41:58 i Allmänt

Idag har det hänt en hel del! Det började med att jag for med mamma till Strängnäs och handlade lite. En och en halv födelsedagspresent för juli är nu färdiga! Jag har även införskaffat lite saker till i höst om jag nu kommer in och får flytta till min älskade lägenhet i Jönköping. Sedan tog jag tag i en dröm jag alltid haft: att baka eget bröd. Det har bara varit en sån sak som coola människor gör eller så gjorde man det på hemkunskapen när man var 13. Men nu är det gjort! Jag tog jästen, mjölet och en del andra ingredienser och slog ihop en fin deg! Började lite enkelt med att göra källarfranska. Jag blev supernöjd över resultatet! Smakar dundergott! På kvällen tog jag även lite saker i vi hade i skafferiet och gjorde kokostoppar. Mums!

Förväntan

Publicerad 2012-07-06 22:22:23 i Allmänt

De senaste fem dagarna har jag spenderat med bästa killen i världen, men nu är jag ensam igen. Ovan ser ni en bild från ett av våra äventyr. Letade vilda ordkidéer men hittade inga.
 
Har en del saker jag skulle behöva göra. Bland annat måla om den där dumma byrån som var så envis och dum. Har nu bestämt att den ska få vara vit! Är även väldigt sugen på att gå på loppis! Woho! Kanske drar med mig mamma någonstans imorgon.
 
Går nu spänt och väntar på att det ska bli den 12 juli, ANTAGNINGSBESKEDET. Komsikomsi! 

Sommardagar

Publicerad 2012-07-04 15:42:44 i Allmänt

Sköna sommardagar är bäst. Idag vaknade jag upp med en mysig kille väldigt sent för att sedan ligga och mysa i någon timme med LP-spelaren snurrandes. Blackbird sjöngs ut över hela rummet och livet kändes så underbart.
 
Försöker planera saker i sommar men det går sådär, vet inte om jag får jobba eller inte. Det är så dumt! Men jag försöker ta vara på tiden så gott det går. Nu, ut i sooooooolen! 
 

Det är dags

Publicerad 2012-07-01 22:00:35 i Allmänt

Idag har jag och mamma plockat fläderblommor! Det är ju tid för att göra sommarens saft. Jag själv är inte särskilt förtjust i flädersaft, men mitt mål är att lära mig dricka det! Förra årets mål var att lära mig äta jordgubbar och det gick ju galant. Så, i med citroner, socker och kokande vatten! Nu ska det bara stå ett par dagar. 

Om

Min profilbild

Jennifer Bethina Eriksson

Jag är en filur på 19 år som precis tagit studenten. Jag tycker om att twittra, pussas, baka muffins och blåsa stora såpbubblor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela