Jennifer Eriksson

Is she sleeping? I don't think so

Det här med vänner

Publicerad 2013-01-20 01:39:34 i Allmänt

Man vet att en vän är bra vän när man kan sitta i över 6 timmar och bara prataprataprata när tanken med att ses var att egentligen att se på film.

Super wrong

Publicerad 2013-01-15 20:49:47 i Allmänt

Nu tänker jag sätta mig och titta på Super Size Me. Anledningen till detta är att jag känner att jag behöver få upp ögonen för problemet igen. Hur jävla fel skräpmat är. Efter varje gång jag äter snabbmat, fet mat, konstig mat med för mycket mjöl eller socker i så blir min mage caramba. Jag får panikont i magen och mår dålig i minst ett dygn efteråt. Det är inte särskilt kul. Därför behöver jag få upp ögonen för ämnet igen och lära mig äta rätt. Tänker att en avskräckande film som denna kan vara en bra början. Hela filmen finns att se på youtube om ni är intresserade. Tjillevippen! 
 

För att göra en vän glad...

Publicerad 2013-01-15 16:39:00 i Allmänt

...lägger jag in en GIFpå Obama som åker skateboard. Min absoluta favorit-GIF. Grymt gjord! Hon kände att det var alldeles för få GIFs i bloggen. Eller ja, det fanns inte en enda innan denna. Och för att jag längtar tills snön är borta och gruset är bortsopat så jag kan dra med mig mina vänner ut och åka lite bräda!
 
 

Ett snabbt inlägg om oviktiga ting

Publicerad 2013-01-15 12:39:14 i Allmänt

Okej, idag testade jag att göra en smoothie igen. En ny. Den här gången hade jag i banan, frysta hallon, mjölk och yoghurt. Den blev betydligt mycket godare! Tror faktiskt att det var bananen som gjorde det. Ett stort plus var att den såg ut som glass också! 

GLADTJEJ_93_SPELAR_KEYBOARD

Publicerad 2013-01-14 21:30:25 i Allmänt

Har börjat inse att det är roligt att dela med sig av sitt liv. Därför får ni en sämst bild på mig via webbkameran när jag töntar mig när jag spelar keyboard! Nu ska jag lära mig spela Call Me Maybe! Via en youtube tutorial som jag hittade. Den ska tydligen vara ganska lätt så jag tänker att jag ger mig på den och gör ett försök. Önska mig lycka till! 
 
Jag tänkte först lägga upp en sån där hipp bild där jag ser glad ut och gör peace-tecken. Sen insåg jag att jag inte alls ser ut så när jag spelar. Jag ser mest ut såhär när det går för fort och det inte riktigt går som det ska. Vilket händer ganska ofta...

Flinka fingrar

Publicerad 2013-01-14 15:41:55 i Allmänt

En annan fin sak jag fick i julklapp var den här. En keyboard. Min kära syster gjorde så att min största önskan gick i uppfyllelse! Nu ska jag banne mig bli proffs! Vi firade jul tillsammans två dagar innan själva julaftonen. Då bestämde jag mig för att jag skulle lära mig spela bjällerklang till den tjugofjärde, och det kunde jag minsann! 
Jag har även reserverat några böcker på biblioteket om keyboard/piano för nybörjare. Målet är att lära mig läsa noter och kunna spela som en gud! Heja heja!

Alla borde ha en kigu

Publicerad 2013-01-13 20:27:00 i Allmänt

Häromdagen snubblade jag in på urbanoutfitters.co.uk. Nu vill jag ha en kigu. Jag vill ha en mysdräkt som ser ut som en säl. Det finns himla många olika djur. Hamster, dinosaurier, drake, katt, tiger, groda, pingvin. Jag blir tokig! Men jag vill helst ha sälen. Alla borde ha en kigu. Det är bland det sötaste jag sett!!!!!

Den där luggen

Publicerad 2013-01-13 19:10:41 i Allmänt

Känner att det kanske börjar bli dags för en klippning. Luggen vill absolut inte vara som den ska, den står gärna ut hejvilt och delar gärna på sig. Rackarns lugg. Men han har tur, den där luggen, för jag gillar honom ändå. Så han får vara kvar. I alla fall tills våren är här på riktigt och luggen börjar klibba fast mot pannan. 
 
 
 
 

YUMMY IN MY TUMMY

Publicerad 2013-01-13 12:50:08 i Allmänt

I morse drack jag är jättegod smoothie gjord på hallon, jordgubbar, blåbär och yoghurt. Det var så sjukt gott!
Okej, jag skojar bara. Det var faktiskt inte särskilt gott. Jag har jättesvårt för bär. Fick pina mig i hela glaset. Men jag ska fan lära mig tycka om det!

Min nyaste vän

Publicerad 2013-01-12 12:03:04 i Allmänt

Tänkte visa er min senaste kompis. Vi gör precis aaaallt tillsammans. Jag fick honom i julklapp av Joels bröder. Gissa om jag blev glad?! Egentligen så är det en kakburk men jag väljer att låtsas om att han fungerar på riktigt! Han fick hedersplatsen bredvid jordgloben och tvn. Nu ser jag honom nästan hela tiden! 
 

Nästan tjugo

Publicerad 2013-01-11 22:32:54 i Allmänt

Jajamen. Om mindre än en månad fyller jag hela tjugo år!! Jag kan verkligen inte förstå hur detta gick till? När jag var hemma senast hade mamma och jag en diskussion om detta. I hennes huvud är jag fortfarande tretton. Min syster säger att jag alltid kommer vara en sexåring för henne. Joel däremot säger att jag ibland är tre och ibland sextiofem. Hur ska ni ha det? Det känns bra att jag fyller tjugo om några veckor. När man blir tjugo behandlas man inte som ett barn längre har jag hört. Fast jag vet ju att jag alltid kommer vara liten eftersom jag är minstingen i familjen Eriksson. Men det är fint, för då kan man vara barnslig när man känner för det! 
Den andra februari har jag bjudit in mina fina släktingar och några vänner på födelsedagsfika i Parkvillan. Hela tjugo inbjudningar blev det! Passande va? Tyvärr har jag redan fått höra från en släkting att denne inte kan komma. Hoppas ändå att resten kan komma. Främsta anledningen till att bjuda dem är för att jag inte sett dem sedan studenten. Tyvärr ses vi inte särskilt ofta alla tillsammans. Det vill jag ändra på! 
 

Iiiiiih

Publicerad 2013-01-06 18:52:22 i Allmänt

Jag forstätter med peppen. Satsar framåt, inte bakåt. Jag har beställt en bok jag har tittat på senaste veckorna. Jag började läsa hennes blogg och insåg att, shit, det här är en cool brud. Läste hur många inlägg som helst och kom fram till att hon hade skrivit en bok. En bok om träning, mat, motiviation, de bästa låtarna man kan lyssna på när man tränar. En sån där bok som gör träningen 200000 gånger roligare. Jag beställde Sofi Fahrmans bok Bodylicious idag. Mitt mål är inte att bli supersmal och inte få äta någonting onyttigt. Mitt mål är att jag ska må så himla kick ass-bra som jag kan. Jag behöver träning, jag behöver peppen. Om några dagar är boken i mina ägor och då kan jag säga om den är så bra som jag hoppats! Tjiho! Nu ska jag ställa mig och köket och laga lax. Tack Anna (http://perssonannasofia.wordpress.com/) för att du lärde mig gilla lax!

Med vår i hjärtat

Publicerad 2013-01-05 22:19:40 i Allmänt

I två veckor har jag levt. I två veckor har jag funnit viljan och vunnit kampen mot lat-Jennifer. I två veckor har jag tränat. Åtta tillfällen på två veckor. Jag är mäkta stolt. Så här mycket har jag inte tränat sedan jag spelade fotboll. Känslan är fantastisk. Efter varje pass fylls jag av en lättnad. Jag kan och jag vill. Jag är fan bäst. Jag ska se till att hålla i det här nu. Jag behöver det. YOU GO GIRL!
 
I dag blev det nästan 6 km runt Munksjön och ett gäng armhävningar samt sit-ups och rygglyft. Känner mig himla stolt. Solen sken och halva Jönköping var nog ute och traskade. Det kändes faktiskt som att det var vår. I min kropp är det i alla fall vår! Det gör mig bara ännu mer pepp. PEPPPPPPPPPPPPPPPP. 

 
 

Om

Min profilbild

Jennifer Bethina Eriksson

Jag är en filur på 19 år som precis tagit studenten. Jag tycker om att twittra, pussas, baka muffins och blåsa stora såpbubblor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela