Jennifer Eriksson

Is she sleeping? I don't think so

Hip flask

Publicerad 2012-06-27 23:55:02 i Allmänt

Ända sedan första gången jag gick in på Urban Outfitters hemsida har jag velat ha den. Den är så fantastisk och så himla häftig. Om man ska ha en fickplunta, varför inte ha en med mustasch på? Brilljant idé! Ska bara få arslet ur vagnen och beställa den. Det kommer dröja ett bra tag skulle jag tro. Men någon gång... då ska den bli min! 
 
 Bilden är från www.urbanoutfitters.com

Senaste

Publicerad 2012-06-27 13:07:38 i Allmänt

På senaste tiden har jag fått dille på flätor. Oftast är de två och bara hänger fritt eller så är det en på höger sida. Tycker det är så himla fint och framförallt skönt. Då får jag bort det tunga håret från nacken. Dessutom ser man hundra gånger sötare ut!
Nu ska jag gå och brottas med en liten söt byrå som ska målas om. Men först ska den slipas! Den ska med när jag förhoppningsvis flyttar hemifrån! Kan dock inte bestämma mig för om den ska få vara vit eller om jag ska måla den i en härlig ljusblå färg. 

Säg hej

Publicerad 2012-06-26 22:03:23 i Allmänt

Säg hej till mina favoritskor. De är från Vagabond och kan vara de coolaste skor jag sett. De är behagliga att gå i men tyvärr får man lätt skavsår av de vassakanterna. Men trots sina brister är de mina favoriter, för varje gång jag tar på mig dem känner jag mig snäppet coolare. 

Rädda världen? Ja kanske!

Publicerad 2012-06-26 20:26:24 i Allmänt

Gick till biblioteket igår. Fick känslan av att bibliotek är lite som kyrkor, mystiska, rofyllda och så känner man sig lycklig när man går därifrån. Jag är inte ett dugg religiös, men varje gång jag vistas i en kyrka så känner jag mig lugn och allt känns bra. 
 
På biblioteket lånade jag en finfin bok som jag har varit sugen på att köpa under en lång tid, men inte haft råd att köpa så nu fick det bli att låna den istället! 
 
 
 
100 sätt att rädda världen heter den och den ger konkreta tips på hur man kan spara på vår vackra planet! Spana in den vetja!

Trött och less

Publicerad 2012-06-20 17:42:41 i Allmänt

Jag vill inte längre leva i ett kosumtionssamhälle. Är så förbannat trött på det. Köp det där köp det där. Blir så ledsen av att vilja ha nya saker hela tiden. Jag ska börja uppskatta de saker jag har och laga trasiga saker. Punkt slut!

Känsla

Publicerad 2012-06-11 23:01:08 i Allmänt

Den absolut bästa som finns är att kunna säga till någon "Jag älskar dig" och verkligen mena det. Att känna hur den välkända men ändå så okända kärleken spirar och bubblar genom hela kroppen. Att älska är det finaste jag vet. Jag älskar att älska.

Ny början - ny blogg

Publicerad 2012-06-11 22:14:00 i Allmänt

Tror jag i alla fall. En av mina kära vänner skrev att hon tänkte börja med en ny blogg nu när ett nytt kapitel i livet börjar. Tyckte den idén var bra då jag kände lite blandade känslor när jag skulle göra om min gamla sida. Därför sitter jag här, på blogg.se istället för blogspot.com. Vi kör här än stund, sen får vi se vart det för mig.

Om

Min profilbild

Jennifer Bethina Eriksson

Jag är en filur på 19 år som precis tagit studenten. Jag tycker om att twittra, pussas, baka muffins och blåsa stora såpbubblor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela