Jennifer Eriksson

Is she sleeping? I don't think so

Så jävla fint

Publicerad 2012-12-18 22:04:52 i Allmänt

Det finns så himla mycket i världen som får en att vilja gråta. Är det inte det ena så är det det andra. Då är det ju för jävla bra att vänner. Vänner som lyssnar på en när man är så ledsen att det känns som att jorden ska gå under. Vänner som ger en ett lugna-ner-dig-och-ta-hand-om-dig-själv-kit i julklapp, som bara vill att man ska tycka om sig själv mer. Vänner som tittar på Star Wars med en och analyserar varenda detalj i filmen. Vänner som berättar sina djupaste hemligheter i förtroende. Vänner som jag kan berätta saker i förtroende för. Vänner som får en att skratta som aldrig förr när man precis gråtit färdigt. 
 
Nu ska jag ta mitt pick och pack och sticka hem till Styckebruket. I morgon väntar mamma och Stephanie på mig i Södertälje, sen bär det av mot Parkvillan. Som jag har längtat. Bussen lämnar Jönköping för i år 10.15. Jag är sååå redo för lungt häng hemma med världens bästa familj. 

Om

Min profilbild

Jennifer Bethina Eriksson

Jag är en filur på 19 år som precis tagit studenten. Jag tycker om att twittra, pussas, baka muffins och blåsa stora såpbubblor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela